Zovi majstora Zovi majstora
Zovi majstora
Zovi majstora

ODŠTOPAVANJE ODVODA

ZAGREB I OKOLICA

Odštopavanje odvoda za Zagreb i okolicu.
Posvećeni majstori koji pomažu riješiti bilo koje probleme s začepljenim odvodom koje imate.
Brzo i učinkovito pročišćavanje i strojno odštopavanje odvoda, wc školjke, odštopavanje sudopera, umivaonika, tuš kabina i kada, odštopavanje cijevi i kanalizacije. Hitne intervencije.
NAZOVI ODMAH: +385 99 422 0664

Pošaljite nam poruku odmah

Svi odgovori stižu unutar 1h!

  Trebate odčepljivanje odvoda? Nazovite odmah!

  Začepljeni odvodi su prava gnjavaža, no naš stručan tim Zovi Majstora pruža najučinkovitije rješenje. Koristimo suvremenu opremu za odštopavanje svih vrsta odvoda te brzo i efikasno uklanjanje svih začepljenja. Nazovite nas odmah za brzu uslugu čišćenja odvoda u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

  PROFESIONALNOST NA KOJU MOŽETE RAČUNATI!

  Zovi Majstora za rješavanje problema s odvodima!

  Zovi majstora

  Hitne intervencije odštopavanje

  Hitne intervencije odštopavanja odvoda Zagreb. Dolazimo unutar sat vremena od poziva. Strojno odštopavanje odvoda. Odštopavanje odvoda za privatne osobe, ugostiteljske objekte, firme...

  Zovi majstora

  Strojno odštopavanje odvoda

  Efikasno strojno odštopavanje odvoda i ispiranje cijevi visokim pritiskom, ispiranje i čišćenje vertikala. Majstor za odčepljivanje odvoda. Odštopavanje sudopera.

  Zovi majstora

  Odštopavanje odvoda Zagreb

  Odštopavanje odvoda za Zagreb i okolicu. Brzo i učinkovito pročišćavanje i odčepljivanje odvoda, wc školjke, sudopera, umivaonika, tuš kabina i kada, odštopavanje cijevi i kanalizacije. Hitne intervencije.

  Zovi majstora

  Adaptacija kupaonice

  Kompletna adaptacija kupaonice, sistem ključ u ruke. Uvođenje vodovodnih instalacija, zamjena kanalizacijske instalacije, hidroizolacija, izmjena glazure, postavljanje keramike.

  Zovi majstora

  Sitni popravci

  Naši majstori rade sve sitne popravke vezano za vodovod i sanitarije. Zamjena sifona, zamjena ventila za vodu, zamjena pipe, silikoniranje sanitarija i drugi sitni popravci.

  Mi smo ekipa majstora koja obožava svoj posao. Veseli nas kad napravimo odličan posao i vidimo zadovoljstvo naših korisnika.

  Zato, ako iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni s učinjenim poslom, nazovite nas i odmah ćemo ispraviti grešku bez ikakve dodatne naknade. Pošteno, zar ne?

  P.S. – Na određene radove pružamo garanciju čak i do 10 godina!

  Zovi majstora

  Garancija na rad

  Ako ne budete zadovoljni našom uslugom iz bilo kojeg razloga, ekspresno ćemo ispraviti grešku, bez ikakve dodatne naknade!

  O NAMA

  Zašto je tim Zovi Majstora najlakši, najpametniji i najbolji izbor za vaše kućne popravke?

  Tu smo dok kažete keks i nema kašnjenja s radom

  Ako nas nešto nervira, onda su to neodgovorni majstori koji kasne s radovima ili koji obećavaju dolazak, a onda na njih treba čekati cijelu vječnost. S nama zaboravite na taj problem! Mi poštujemo vaše vrijeme i držimo se dogovorenih rokova. Nakon dogovorenog poziva, očekujte da se bacamo na posao odmah!

  Pokrivamo cijeli Zagreb i okolicu

  Dolazimo u sve dijelove grada ili okolicu.

  Prilagođavamo se vama

  Zbog nas ne trebate mijenjati smjenu na poslu ili drukčije planirati dan. Nakon što utvrdimo datum, vi birate kada vam najviše odgovara da dođemo (je li to ujutro, popodne ili navečer) – zajedno sve dogovaramo.

  Kvaliteta, stručnost i iskustvo

  Svi naši majstori su školovani, obučeni i osigurani. Zahvaljujući našem iskustvu, spremni smo riješiti s lakoćom bilo koji popravak. Također, u svom radu uvijek biramo najbolje materijale i alate te pratimo sve novitete kako bi vam uvijek mogli pružiti najbolju moguću uslugu.

  Nema skrivenih i dodatnih troškova

  Za razliku od drugih “majstora” koji često skrivaju dodatne troškove i na kraju vas popravak košta puno više od planiranog, s nama ste uvijek na čisto. Unaprijed znate znate kolika je cijena određenog posla i ono čega što dogovorimo toga se držimo do kraja!

  Uvijek dostupni

  Naš broj telefona je dostupan od 7 ujutro do 21h navečer, a na upit putem mailom odgovaramo kroz sat vremena. Ovo vrijedi čak i za vikend ili praznike!

  Besplatno savjetovanje

  Uvijek smo tu da vas saslušamo i spremni smo vam dati savjet. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se obratite bez ustručavanja. Rado ćemo vam pomoći s konkretnim savjetima potpuno besplatno.

  Štedimo vam vrijeme i novac te čuvamo vaše živce

  Prepustite se u ruke stručnjaka i neka oni odrade sve za vas, sigurno, brzo i efikasno!

  Kako zakazati našeg majstora?

  Zovi majstora
  2
  Zovi majstora

  Javlja vam se naše ljubazno osoblje koje vas sasluša i s kojim dogovarate sve uvjete.

  Zovi majstora
  3
  Zovi majstora

  To je to! Naš majstor dolazi k vama u rekordnom roku i rješava problem što je prije moguće!

  +