Zovi majstora Zovi majstora
Zovi majstora
Zovi majstora

SOBOSLIKAR

ZAGREB I OKOLICA

Svi soboslikarski (malerski) radovi za Zagreb. Bojanje zidova, gletanje pukotina, saniranje vlažnih prostora, krečenje stana, kuće ili poslovnog prostora, knauf.Nazovite nas odmah za besplatan pregled Vašeg prostora! 
NAZOVI ODMAH: +385 99 422 0664

Pošaljite nam poruku odmah

Svi odgovori stižu unutar 1h!

  Majstor soboslikar / maler Zagreb

  Naši soboslikari nude stručno i kvalitetno bojanje (krečenje) i farbanje svih unutarnjih prostora stana, kuće, poslovnog prostora i svih drugih objekata. Kvalitetni soboslikarski malerski radovi, bilo da trebate obojati samo jednu sobu ili cijelu zgradu. Slušamo vaše potrebe i želje te dajemo rezultate koji premašuju sva vaša očekivanja.

  Soboslikarske usluge obuhvaćaju sve faze pripreme i bojanje prostora, uključujući pripremu površina, popunjavanje pukotina, brušenje, temeljenje i nanošenje boje ili laka. Osim adaptacije starih prostora radimo i za novogradnje. Farbanje i bojanje zidova, stropova, vrata, prozora i drugih elemenata obavljamo u skladu s najnovijim standardima i propisima. Savjetujemo u vezi boja i dizajna kako biste dobili lijep i funkcionalan prostor. Na raspolaganju smo i za hitne intervencije 24 sata sve dane u tjednu.

  Uz profesionalni pristup, pažljiv rad i kvalitetnu uslugu, naši soboslikari su pravi izbor za sva bojanja i farbanja unutarnjih prostora. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i korištenju samo najboljih boja i lakova, dobivate dugotrajnu visoku kvalitetu.

  U nastavku pogledajte sve naše usluge, a za besplatan pregled Vašeg prostora i procjenu radova nazovite nas odmah!

  Što o našim uslugama kažu vaši susjedi i sugrađani:

  RECENZIJE

  Zovi majstora Google reviews

  “Brzi, uredni i učinkoviti. Točni po dolasku!

  Anđelka B. D.

  Profesionalna i kvalitetna usluga..ubuduce cemo koristiti usluge..preporucam

  lemonPi

  Odlicni majstori, dosli na vrijeme, napravili sve sta je trebalo i pocistili za sobom. Preporuka svakome!

  Jovana

  MAjstor je došao na vrijeme i obavio sitne popravke po stanu. Cijena je bila sasvim ok. preporučamo

  Višnja J

  Sve je bilo odrađeno po dogovoru i terminu. Preporučujem ekipu iz Zovi majstora za bilo kakve usluge. Zaista vrhunsko iskustvo i opet ću ih angažirati!

  Ivona Elez

  Topla preporuka za majstora Ivana. Došao je kako smo se i dogovrili i posao je odradio krajnje profesionalno, usput smo se dogovorili za još jedan manji posao koji je majstor obavio bez zamjerke sve počistio iza sebe.

  Matej Srdjak

  Jako smo zadovoljni sa odrađenim radovima, ekipa je zaista odradila odličan posao ,jako stručni i profesionalni .Topla preporuka

  Ivan Cokaric

  Pristojni , profesionalni , pristupačni i savršeno odrađen posao. Sve preporuke i pohvale imate od mene. Stan je kao nov! Jelena

  Lela Melem

  Izuzetno sam zadovoljna uslugom saniranja zidova. Profesionalno odradjeno, majstor susretljiv, stručan i komunikativan. Sve preporuke!

  Tijana Radić

  Stručni, brzi, točni i pouzdani.Pohvale Matiji!

  Mirjana Radetić-Paić

  Kvalitetni i pedantni soboslikarski radovi – Zagreb i Zagrebačka županija

  Zovi majstora

  Soboslikar Zagreb

  Svi soboslikarski (molerski) radovi za Zagreb. Bojanje zidova, gletanje pukotina, saniranje vlažnih prostora, krečenje stana, kuće ili poslovnog prostora, knauf. Nazovite nas odmah za besplatan pregled Vašeg prostora! 

  Zovi majstora

  Gletanje zidova

  Gletanje zidova, gletanje knaufa (knauf ploča), gletanje stropova, strojno brušenje, izvlačenje špaleta. Za gletanje zidova i sve druge soboslikarske radove, naši majstori su pouzdan izbor.

  Zovi majstora

  Ličilački radovi

  Svi ličilački radovi na jednom mjestu kojeg obavlja iskusan majstor ličilac. Obnova stolarije, farbanje ograde, farbanje stolarije, keramike, i ostali ličilački radovi.

  Zovi majstora

  Knauf majstor Zagreb

  Majstor za postavljanje knaufa. Stručna montaža knaufa, knauf pregrade, knauf stropovi, prepravci i radovi sa gips pločama. Naši majstori za knauf su Vam na raspolaganju, nazovite odmah!

  Zovi majstora

  Svi zidarski radovi na jednom mjestu

  Radimo kompletne zidarske adaptacije svih privatnih i poslovnih prostora. Stručna obnova zidova sa svim potrebnim radovima. Nazovite nas već danas i naši majstori će doći na besplatan pregled Vašeg prostora!

  Mi smo ekipa majstora koja obožava svoj posao. Veseli nas kad napravimo odličan posao i vidimo zadovoljstvo naših korisnika.

  Zato, ako iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni s učinjenim poslom, nazovite nas i odmah ćemo ispraviti grešku bez ikakve dodatne naknade. Pošteno, zar ne?

  P.S. – Na određene radove pružamo garanciju čak i do 10 godina!

  Zovi majstora

  Garancija na rad

  Ako ne budete zadovoljni našom uslugom iz bilo kojeg razloga, ekspresno ćemo ispraviti grešku, bez ikakve dodatne naknade!

  O NAMA

  Zašto je tim Zovi Majstora najlakši, najpametniji i najbolji izbor za vaše kućne popravke?

  Tu smo dok kažete keks i nema kašnjenja s radom

  Ako nas nešto nervira, onda su to neodgovorni majstori koji kasne s radovima ili koji obećavaju dolazak, a onda na njih treba čekati cijelu vječnost. S nama zaboravite na taj problem! Mi poštujemo vaše vrijeme i držimo se dogovorenih rokova. Nakon dogovorenog poziva, očekujte da se bacamo na posao odmah!

  Pokrivamo cijeli Zagreb i okolicu

  Dolazimo u sve dijelove grada ili okolicu.

  Prilagođavamo se vama

  Zbog nas ne trebate mijenjati smjenu na poslu ili drukčije planirati dan. Nakon što utvrdimo datum, vi birate kada vam najviše odgovara da dođemo (je li to ujutro, popodne ili navečer) – zajedno sve dogovaramo.

  Kvaliteta, stručnost i iskustvo

  Svi naši majstori su školovani, obučeni i osigurani. Zahvaljujući našem iskustvu, spremni smo riješiti s lakoćom bilo koji popravak. Također, u svom radu uvijek biramo najbolje materijale i alate te pratimo sve novitete kako bi vam uvijek mogli pružiti najbolju moguću uslugu.

  Nema skrivenih i dodatnih troškova

  Za razliku od drugih “majstora” koji često skrivaju dodatne troškove i na kraju vas popravak košta puno više od planiranog, s nama ste uvijek na čisto. Unaprijed znate znate kolika je cijena određenog posla i ono čega što dogovorimo toga se držimo do kraja!

  Uvijek dostupni

  Naš broj telefona je dostupan od 7 ujutro do 21h navečer, a na upit putem mailom odgovaramo kroz sat vremena. Ovo vrijedi čak i za vikend ili praznike!

  Besplatno savjetovanje

  Uvijek smo tu da vas saslušamo i spremni smo vam dati savjet. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se obratite bez ustručavanja. Rado ćemo vam pomoći s konkretnim savjetima potpuno besplatno.

  Štedimo vam vrijeme i novac te čuvamo vaše živce

  Prepustite se u ruke stručnjaka i neka oni odrade sve za vas, sigurno, brzo i efikasno!

  Kako zakazati našeg majstora?

  Zovi majstora
  2
  Zovi majstora

  Javlja vam se naše ljubazno osoblje koje vas sasluša i s kojim dogovarate sve uvjete.

  Zovi majstora
  3
  Zovi majstora

  To je to! Naš majstor dolazi k vama u rekordnom roku i rješava problem što je prije moguće!

  +