Zovi majstora Zovi majstora
Zovi majstora
Zovi majstora

MONTAŽA TUŠ KABINE I KADE

ZAGREB I OKOLICA

Majstor za tuš kabine. Postavljanje tuš kabine, popravak i zamjena tuš kabine, zamjena kade tuš kabinom, zamjena silikona i čišćenje od plijesni. Stručna i kvalitetna ugradnja tuš kabine i popravci.
NAZOVI ODMAH: +385 99 422 0664

Pošaljite nam poruku odmah

Svi odgovori stižu unutar 1h!

  Montaža tuš kabine Zagreb

  Treba Vam zamjena ili montaža tuš kabine? Na pravom ste mjestu jer naš majstor za tuš kabine stoji Vam na raspolaganju! Tuš kabina je odlično rješenje jer zauzima manje prostora i omogućava lakši ulazak, pogotovo za starije osobe. Uz to, tuš kabine daju bolju funkcionalnost i moderniji izgled kupaonicama. Stoga Vam nudimo kompletnu uslugu:

  • Demontaža tuš kabine
  • Montaža tuš kabine / Ugradnja tuš kabine
  • Zamjena tuš kabine
  • Zamjena kade tuš kabinom

   

  U nastavku pogledajte slike naših radova i saznajte više o našim uslugama, a za sva pitanja nas nazovite ili pošaljite poruku!

  Što o našim uslugama kažu vaši susjedi i sugrađani:

  RECENZIJE

  Zovi majstora Google reviews

  “Brzi, uredni i učinkoviti. Točni po dolasku!

  Anđelka B. D.

  Profesionalna i kvalitetna usluga..ubuduce cemo koristiti usluge..preporucam

  lemonPi

  Sve je bilo odrađeno po dogovoru i terminu. Preporučujem ekipu iz Zovi majstora za bilo kakve usluge. Zaista vrhunsko iskustvo i opet ću ih angažirati!

  Ivona Elez

  Demontiranje stare tuš kabine i ugradnja staklene.Komunikacija s gosp. Matijom ugodna, posao napravljen u kratko vrijeme po dogovoru i na vrijeme, pažljivo i pedantno.Preporučujem!!

  Jadranka Markovic

  Topla preporuka za majstora Ivana. Došao je kako smo se i dogovrili i posao je odradio krajnje profesionalno, usput smo se dogovorili za još jedan manji posao koji je majstor obavio bez zamjerke sve počistio iza sebe.

  Matej Srdjak

  Stručni, brzi, točni i pouzdani.Pohvale Matiji!

  Mirjana Radetić-Paić

  Usluga je visokokvalitetna te odgovara cijeni rada.

  Svakako za preporuku!

  Ivana Katavić

  Lak dogovor, sve uredno i korektno odrađeno. Preporuke

  Kristian Šokčević

  NAŠE USLUGE

  Brza i kvalitetna ugradnja tuš kabine i kade koju pružaju majstori s višegodišnjim iskustvom. Savjetujemo za najbolje rješenje u Vašoj kupaonici i pružamo vrhunsku uslugu izvedbe svih potrebnih radova. Ne čekajte više, kontaktirajte nas za postavljanje, ugradnju ili zamjenu vaše tuš kabine.

  Za ponudu i sva pitanja nazovite nas odmah!

  Zovi majstora

  Demontaža i montaža tuš kabine

  Stručna demontaža i montaža tuš kabine. Cijena za zamjenu tuš kabine određuje se prema njenim dimenzijama, pošaljite nam poruku ili nas nazovite!

  Zovi majstora

  Zamjena kade tuš kabinom

  Zamjena stare kade s tuš kabinom. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje postavljanje pločica na mjesta gdje nedostaju nakon micanja stare kade, popunjavanje glazure i izrada hidroizolacije, prepravak odvoda i dr.

  Zovi majstora

  BESPLATNO SAVJETOVANJE

  Ako niste sigurni oko izbora kade ili tuš kabine, koja bi bila idealna za Vašu kupaonicu, naši majstori će Vam dati besplatan stručni savjet. Pronaći ćemo najbolje rješenje za Vaše potrebe!

  Zovi majstora

  UGRADNJA TUŠ KABINE

  Zamjena stare i dotrajale tuš kabine za novu. Javite nam dimenzije tuš kabine i da li će biti nova ugradnja ili zamjena tuš kabine, a mi ćemo Vam poslati preciznu cijenu montaže.

  Zovi majstora

  UGRADNJA KADE

  Stručna ugradnja kade koju pruža iskusan i pouzdan majstor. Ugradnja kade na odgovarajuće nogice, s oblogama i one koje se oblažu pločicama. Zamjena stare kade s novom, ugradnja tuš kade s kabinom te druga rješenja prema Vašim željama. Nazovite nas već danas za dogovor i ponudu!

  Mi smo ekipa majstora koja obožava svoj posao. Veseli nas kad napravimo odličan posao i vidimo zadovoljstvo naših korisnika.

  Zato, ako iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni s učinjenim poslom, nazovite nas i odmah ćemo ispraviti grešku bez ikakve dodatne naknade. Pošteno, zar ne?

  P.S. – Na određene radove pružamo garanciju čak i do 10 godina!

  Zovi majstora

  Garancija na rad

  Ako ne budete zadovoljni našom uslugom iz bilo kojeg razloga, ekspresno ćemo ispraviti grešku, bez ikakve dodatne naknade!

  O NAMA

  Zašto je tim Zovi Majstora najlakši, najpametniji i najbolji izbor za vaše kućne popravke?

  Tu smo dok kažete keks i nema kašnjenja s radom

  Ako nas nešto nervira, onda su to neodgovorni majstori koji kasne s radovima ili koji obećavaju dolazak, a onda na njih treba čekati cijelu vječnost. S nama zaboravite na taj problem! Mi poštujemo vaše vrijeme i držimo se dogovorenih rokova. Nakon dogovorenog poziva, očekujte da se bacamo na posao odmah!

  Pokrivamo cijeli Zagreb i okolicu

  Dolazimo u sve dijelove grada ili okolicu.

  Prilagođavamo se vama

  Zbog nas ne trebate mijenjati smjenu na poslu ili drukčije planirati dan. Nakon što utvrdimo datum, vi birate kada vam najviše odgovara da dođemo (je li to ujutro, popodne ili navečer) – zajedno sve dogovaramo.

  Kvaliteta, stručnost i iskustvo

  Svi naši majstori su školovani, obučeni i osigurani. Zahvaljujući našem iskustvu, spremni smo riješiti s lakoćom bilo koji popravak. Također, u svom radu uvijek biramo najbolje materijale i alate te pratimo sve novitete kako bi vam uvijek mogli pružiti najbolju moguću uslugu.

  Nema skrivenih i dodatnih troškova

  Za razliku od drugih “majstora” koji često skrivaju dodatne troškove i na kraju vas popravak košta puno više od planiranog, s nama ste uvijek na čisto. Unaprijed znate znate kolika je cijena određenog posla i ono čega što dogovorimo toga se držimo do kraja!

  Uvijek dostupni

  Naš broj telefona je dostupan od 7 ujutro do 21h navečer, a na upit putem mailom odgovaramo kroz sat vremena. Ovo vrijedi čak i za vikend ili praznike!

  Besplatno savjetovanje

  Uvijek smo tu da vas saslušamo i spremni smo vam dati savjet. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se obratite bez ustručavanja. Rado ćemo vam pomoći s konkretnim savjetima potpuno besplatno.

  Štedimo vam vrijeme i novac te čuvamo vaše živce

  Prepustite se u ruke stručnjaka i neka oni odrade sve za vas, sigurno, brzo i efikasno!

  Kako zakazati našeg majstora?

  Zovi majstora
  2
  Zovi majstora

  Javlja vam se naše ljubazno osoblje koje vas sasluša i s kojim dogovarate sve uvjete.

  Zovi majstora
  3
  Zovi majstora

  To je to! Naš majstor dolazi k vama u rekordnom roku i rješava problem što je prije moguće!

  +