Zovi majstora Zovi majstora
Zovi majstora
Zovi majstora

MONTAŽA TUŠ KABINE I KADE

ZAGREB I OKOLICA

Majstor za postavljanje tuš kabine, popravak ili zamjena tuš kabine, zamjena kade tuš kabinom ili za novu kadu, zamjena silikona i čišćenje od plijesni. Majstor za tuš kabine i kade, stručna i kvalitetna ugradnja tuš kabine i popravci.
NAZOVI ODMAH: +385 99 422 0664

Pošaljite nam poruku odmah

Svi odgovori stižu unutar 1h!

    Montaža tuš kabine Zagreb

    Prednosti tuš kabine su mnogobrojne. Oslobodite se pljesnjivog i dotrajalog silikona te uživajte u boljoj funkcionalnosti i modernijem izgledu kupaonice. Ako se borite s ulaskom u kadu, zamjena za tuš kabinu je savršeno rješenje – zauzima manje prostora i omogućava lakši ulazak starijim osobama.

    Što o našim uslugama kažu vaši susjedi i sugrađani:

    RECENZIJE

    Zovi majstora Google reviews

    “Brzi, uredni i učinkoviti. Točni po dolasku!

    Anđelka B. D.

    Profesionalna i kvalitetna usluga..ubuduce cemo koristiti usluge..preporucam

    lemonPi

    Sve je bilo odrađeno po dogovoru i terminu. Preporučujem ekipu iz Zovi majstora za bilo kakve usluge. Zaista vrhunsko iskustvo i opet ću ih angažirati!

    Ivona Elez

    Demontiranje stare tuš kabine i ugradnja staklene.Komunikacija s gosp. Matijom ugodna, posao napravljen u kratko vrijeme po dogovoru i na vrijeme, pažljivo i pedantno.Preporučujem!!

    Jadranka Markovic

    Topla preporuka za majstora Ivana. Došao je kako smo se i dogovrili i posao je odradio krajnje profesionalno, usput smo se dogovorili za još jedan manji posao koji je majstor obavio bez zamjerke sve počistio iza sebe.

    Matej Srdjak

    Stručni, brzi, točni i pouzdani.Pohvale Matiji!

    Mirjana Radetić-Paić

    Usluga je visokokvalitetna te odgovara cijeni rada.

    Svakako za preporuku!

    Ivana Katavić

    Lak dogovor, sve uredno i korektno odrađeno. Preporuke

    Kristian Šokčević

    NAŠE USLUGE

    Brza i kvalitetna ugradnja tuš kabine i kade koju pružaju majstori s višegodišnjim iskustvom. Savjetujemo za najbolje rješenje u Vašoj kupaonici i pružamo vrhunsku uslugu izvedbe svih potrebnih radova. Ne čekajte više, kontaktirajte nas za postavljanje, ugradnju ili zamjenu vaše tuš kabine.

    Za ponudu i sva pitanja nazovite nas odmah!

    Zovi majstora

    Demontaža i montaža tuš kabine

    Stručna demontaža i montaža tuš kabine. Cijena za zamjenu tuš kabine određuje se prema njenim dimenzijama, pošaljite nam poruku ili nas nazovite!

    Zovi majstora

    Zamjena kade tuš kabinom

    Zamjena stare kade s tuš kabinom. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje postavljanje pločica na mjesta gdje nedostaju nakon micanja stare kade, popunjavanje glazure i izrada hidroizolacije, prepravak odvoda i dr.

    Zovi majstora

    BESPLATNO SAVJETOVANJE

    Ako niste sigurni oko izbora kade ili tuš kabine, koja bi bila idealna za Vašu kupaonicu, naši majstori će Vam dati besplatan stručni savjet. Pronaći ćemo najbolje rješenje za Vaše potrebe!

    Zovi majstora

    UGRADNJA TUŠ KABINE

    Zamjena stare i dotrajale tuš kabine za novu. Javite nam dimenzije tuš kabine i da li će biti nova ugradnja ili zamjena tuš kabine, a mi ćemo Vam poslati preciznu cijenu montaže.

    Zovi majstora

    UGRADNJA KADE

    Stručna ugradnja kade koju pruža iskusan i pouzdan majstor. Ugradnja kade na odgovarajuće nogice, s oblogama i one koje se oblažu pločicama. Zamjena stare kade s novom, ugradnja tuš kade s kabinom te druga rješenja prema Vašim željama. Nazovite nas već danas za dogovor i ponudu!

    Mi smo ekipa majstora koja obožava svoj posao. Veseli nas kad napravimo odličan posao i vidimo zadovoljstvo naših korisnika.

    Zato, ako iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni s učinjenim poslom, nazovite nas i odmah ćemo ispraviti grešku bez ikakve dodatne naknade. Pošteno, zar ne?

    P.S. – Na određene radove pružamo garanciju čak i do 10 godina!

    Zovi majstora

    Garancija na rad

    Ako ne budete zadovoljni našom uslugom iz bilo kojeg razloga, ekspresno ćemo ispraviti grešku, bez ikakve dodatne naknade!

    O NAMA

    Zašto je tim Zovi Majstora najlakši, najpametniji i najbolji izbor za vaše kućne popravke?

    Tu smo dok kažete keks i nema kašnjenja s radom

    Ako nas nešto nervira, onda su to neodgovorni majstori koji kasne s radovima ili koji obećavaju dolazak, a onda na njih treba čekati cijelu vječnost. S nama zaboravite na taj problem! Mi poštujemo vaše vrijeme i držimo se dogovorenih rokova. Nakon dogovorenog poziva, očekujte da se bacamo na posao odmah!

    Pokrivamo cijeli Zagreb i okolicu

    Dolazimo u sve dijelove grada ili okolicu.

    Prilagođavamo se vama

    Zbog nas ne trebate mijenjati smjenu na poslu ili drukčije planirati dan. Nakon što utvrdimo datum, vi birate kada vam najviše odgovara da dođemo (je li to ujutro, popodne ili navečer) – zajedno sve dogovaramo.

    Kvaliteta, stručnost i iskustvo

    Svi naši majstori su školovani, obučeni i osigurani. Zahvaljujući našem iskustvu, spremni smo riješiti s lakoćom bilo koji popravak. Također, u svom radu uvijek biramo najbolje materijale i alate te pratimo sve novitete kako bi vam uvijek mogli pružiti najbolju moguću uslugu.

    Nema skrivenih i dodatnih troškova

    Za razliku od drugih “majstora” koji često skrivaju dodatne troškove i na kraju vas popravak košta puno više od planiranog, s nama ste uvijek na čisto. Unaprijed znate znate kolika je cijena određenog posla i ono čega što dogovorimo toga se držimo do kraja!

    Uvijek dostupni

    Naš broj telefona je dostupan od 7 ujutro do 21h navečer, a na upit putem mailom odgovaramo kroz sat vremena. Ovo vrijedi čak i za vikend ili praznike!

    Besplatno savjetovanje

    Uvijek smo tu da vas saslušamo i spremni smo vam dati savjet. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se obratite bez ustručavanja. Rado ćemo vam pomoći s konkretnim savjetima potpuno besplatno.

    Štedimo vam vrijeme i novac te čuvamo vaše živce

    Prepustite se u ruke stručnjaka i neka oni odrade sve za vas, sigurno, brzo i efikasno!

    Kako zakazati našeg majstora?

    Zovi majstora
    2
    Zovi majstora

    Javlja vam se naše ljubazno osoblje koje vas sasluša i s kojim dogovarate sve uvjete.

    Zovi majstora
    3
    Zovi majstora

    To je to! Naš majstor dolazi k vama u rekordnom roku i rješava problem što je prije moguće!

    +