Zovi majstora Zovi majstora
Zovi majstora
Zovi majstora

ADAPTACIJA KUPAONICE

ZAGREB I OKOLICA

Adaptacija kupaonice ključ u ruke, radimo renoviranje kupaonice za grad Zagreb i okolicu. Stručna renovacija kupaonice prema Vašim željama, uz naše stručno vodstvo. Pouzdan tim majstora za kompletne adaptacije kupaonica.
NAZOVI ODMAH: +385 99 422 0664

Pošaljite nam poruku odmah

Svi odgovori stižu unutar 1h!

  Što o našim uslugama kažu vaši susjedi i sugrađani:

  RECENZIJE

  Zovi majstora Google reviews

  Renovacija kupaone i kuhinje. Zamjena instalacija, pločica i sanitarija. Jako smo zadovoljni sa kvalitetom radova, vremenskim rokovima i razumnom cijenom.

  Liduška Salaba

  Zovi majstora

  Izmjena vodovodnih instalacija

  Zamjena dovodne i odvodne instalacije. Izbacivanje stare vodovodne instalacije i zamjena s novim VIEGA smartpress cijevima. Prespoji odvodne GUS vertikale s pvc cijevima. Ugradnja GEBERITA.

  Zovi majstora

  Montaža sanitarija

  Montaža tuš kabine ili kade, montaža wc škojke, montaža umivaonika i kupaonskog namještaja.

  Zovi majstora

  Adaptacija kupaonice

  Kompletna adaptacija kupaonice, sistem ključ u ruke. Uvođenje vodovodnih instalacija, zamjena kanalizacijske instalacije, hidroizolacija, izmjena glazure, postavljanje keramike.

  Mi smo ekipa majstora koja obožava svoj posao. Veseli nas kad napravimo odličan posao i vidimo zadovoljstvo naših korisnika.

  Zato, ako iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni s učinjenim poslom, nazovite nas i odmah ćemo ispraviti grešku bez ikakve dodatne naknade. Pošteno, zar ne?

  P.S. – Na određene radove pružamo garanciju čak i do 10 godina!

  Zovi majstora

  Garancija na rad

  Ako ne budete zadovoljni našom uslugom iz bilo kojeg razloga, ekspresno ćemo ispraviti grešku, bez ikakve dodatne naknade!

  O NAMA

  Zašto je tim Zovi Majstora najlakši, najpametniji i najbolji izbor za vaše kućne popravke?

  Tu smo dok kažete keks i nema kašnjenja s radom

  Ako nas nešto nervira, onda su to neodgovorni majstori koji kasne s radovima ili koji obećavaju dolazak, a onda na njih treba čekati cijelu vječnost. S nama zaboravite na taj problem! Mi poštujemo vaše vrijeme i držimo se dogovorenih rokova. Nakon dogovorenog poziva, očekujte da se bacamo na posao odmah!

  Pokrivamo cijeli Zagreb i okolicu

  Dolazimo u sve dijelove grada ili okolicu.

  Prilagođavamo se vama

  Zbog nas ne trebate mijenjati smjenu na poslu ili drukčije planirati dan. Nakon što utvrdimo datum, vi birate kada vam najviše odgovara da dođemo (je li to ujutro, popodne ili navečer) – zajedno sve dogovaramo.

  Kvaliteta, stručnost i iskustvo

  Svi naši majstori su školovani, obučeni i osigurani. Zahvaljujući našem iskustvu, spremni smo riješiti s lakoćom bilo koji popravak. Također, u svom radu uvijek biramo najbolje materijale i alate te pratimo sve novitete kako bi vam uvijek mogli pružiti najbolju moguću uslugu.

  Nema skrivenih i dodatnih troškova

  Za razliku od drugih “majstora” koji često skrivaju dodatne troškove i na kraju vas popravak košta puno više od planiranog, s nama ste uvijek na čisto. Unaprijed znate znate kolika je cijena određenog posla i ono čega što dogovorimo toga se držimo do kraja!

  Uvijek dostupni

  Naš broj telefona je dostupan od 7 ujutro do 21h navečer, a na upit putem mailom odgovaramo kroz sat vremena. Ovo vrijedi čak i za vikend ili praznike!

  Besplatno savjetovanje

  Uvijek smo tu da vas saslušamo i spremni smo vam dati savjet. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se obratite bez ustručavanja. Rado ćemo vam pomoći s konkretnim savjetima potpuno besplatno.

  Štedimo vam vrijeme i novac te čuvamo vaše živce

  Prepustite se u ruke stručnjaka i neka oni odrade sve za vas, sigurno, brzo i efikasno!

  Kako zakazati našeg majstora?

  Zovi majstora
  2
  Zovi majstora

  Javlja vam se naše ljubazno osoblje koje vas sasluša i s kojim dogovarate sve uvjete.

  Zovi majstora
  3
  Zovi majstora

  To je to! Naš majstor dolazi k vama u rekordnom roku i rješava problem što je prije moguće!

  +